Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از شیوع گسترده ویروس کرونا در جهان، دانشمندان در کشورهای مختلف تحقیقات خود را برای کشف و ساخت واکسن کرونا آغاز کردند. محققان کشور عزیزمان ایران هم از همان روزهای ابتدایی همه‌گیری این ویروس، تمام هم و غم خود را برای تولید برند ایرانی واکسن کرونا به کار گرفتند. شهید محسن فخری زاده هم یکی از اعضای تیم ساخت واکسن بود که توسط دشمنان کوردل ایران اسلامی ترور و به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرانجام فاز اول کارآزمایی بالینی واکسن کرونا در کشور روز ۹ دی ماه سال ۱۳۹۹ با تزریق بر روی سه داوطلب آغاز شد. انتشار این خبر بازتاب بسیار وسیعی در داخل و خارج از کشور داشت و رسانه‌های مختلف این دستاورد جمهوری اسلامی را ستودند.

در داخل هم کاربران فضای مجازی خوشحالی خود از اقتدار و پیشروی کشورشان را در این حوزه با یکدیگر به اشتراک گذاشتند و با بازنشر لحظه تزریق واکسن به اولین داوطلب، در شادی هم سهیم شدند.

سعید بیابانکی از شعرای برجسته کشورمان در همان روز رونمایی از واکسن، با انتشار توئیتی از مخاطبانش خواست نامی برای این واکسن انتخاب کنند.

مخاطبان سایت باشگاه خبرنگاران جوان هم با فرستادن حدود ۵۰۰ نظر ، حدود ۳۰ اسم برای این واکسن پیشنهاد دادند.

برخی از مخاطبان اعتقاد داشتند این واکسن به افتخار «شهید فخری زاده» باید نام ایشان را داشته باشد بنابراین،  این اسم با حدود ۳۵ بار تکرار، پرتکرارترین نام در بین اسامی پیشنهادی شد.

در رتبه‌های بعدی نام‌های «فاخر» و «قاسم سلیمانی» با ۱۳ بار تکرار، «فخر ایران» ۱۲ بار، «خلیج فارس» با ۷ بار و «فخر سلیمان» و «فخر ۱۹» هر کدام با ۵ بار تکرار در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

«سرباز»، «حسینی بای»، «نوید»، «persia»، «سلیمان واکسن»، «ایرانا»، «فاکسن»، «واکسن شفا»، «ذوالفقار»، «نوش دارو»، «ابن سینا»، «کروناز» و کووایران هم از جمله نام‌هایی بود که مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان پیشنهاد دادند.

47232

کد خبر 1472256

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: واکسن ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی رونمایی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک شرکت دانش‌بنیان که به تازگی به صورت نوپا دانش بنیان شده است محصول خود را در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی کرد.

این شرکت در حوزه محصولات مرتبط با آب و سامانه‌های تیکه نگاری فعال است.

یکی از جدیدترین محصولات دانش‌بنیان این شرکت، دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی مدل دریایی solution Tomography یا سنجاب دریایی یا ۱۰CAT است. 

 دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی دریایی روشی نوین جهت اندازه گیری پیوسته‌ی متغیر‌های جریان‌های آب نظیر دبی سرعت دما و شوری مورد استفاده قرار می گیرد.

این دستگاه دارای فرستنده و گیرنده‌های صوتی ترانسدیوسر است که در دریا نصب گردیده و با انتشار امواج صوتی در کل مقطع آب بین ترانسدیوسر‌ها و ثبت اطلاعات در پردازشگر دستگاه متغیر‌های مختلف آب را اندازه گیری میکند.

از مهمترین کاربرد‌های آن می‌توان استفاده در دریا، آب‌های عمیق و حفاظت از محیط زیست است.

مشخصات و کاربرد این دستگاه مطالعات دریایی و اقیانوسی، اندازه‌گیری دو-بعدی و سه-بعدی بیش از ۳۰ متغیر جریان‌های دریایی به صورت پیوسته و بهنگام و بدون نیاز به نیروی انسانی به‌منظور شناخت بهتر پدیده‌های فیزیکی دریا و اقیانوس، تهیه داده‌های دمایی بلندمدت به‌منظور مطالعات گرمایش جهانی، اندازه‌گیری انرژی جریان و تعیین محل نصب توربین‌های کشندی جهت تولید برق، پایش مناطق دریایی و اندازه‌گیری انرژی جریان در اعماق مختلف دریا جهت تعیین بیشینه انرژی موجود در هر منطقه برای نصب توربین‌های کشندی است.

همچنین پایش خروجی نیروگاه‌های ساحلی، پایش آلودگی‌های حرارتی نیروگاه‌های مجاور دریا، تهیه نقشه‌های سرعت جریان به‌منظور شناسایی مکان مناسب جهت نصب قفس‌های پرورش ماهی، تهیه نقشه‌های دمایی اطراف قفس‌های پرورش ماهی از دیکر کاربردهای این محصول به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از آمادگی ‏‬قطار ملی ایرانی برای خدمت‌رسانی به شهروندان تا هدف قرار دادن سه کشتی اسرائیلی
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • تشریح بخش‌های جدید «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳/ میکروفونی که مصداق بیت‌المال است
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی رونمایی شد
  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!